SOS Szülői tájékoztató! 2020.03.15

20. 03. 15
posted by: Főadminisztrátor

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ 2020.03.15.

A Külső-pesti Tankerületi Központ utasítása alapján


Tisztelt Szülők!

A koronavírus járványra való tekintettel új munkarend kerül bevezetésre - tantermen kívüli digitális tanrend. Ennek értelmében az elkövetkező időszak tanulók számára NEM oktatási szünet. A tanulók tankötelezettségüknek otthonról tesznek eleget. Ennek módjáról a későbbiekben adunk ki részletes tájékoztatást.
Kérem, amennyiben lehetséges a tanulókat tartsák otthon 2020. március 16-tól.

Tájékoztatom, hogy a kialakult helyzetről és a lehetőségekről központilag a KRÉTA rendszeren keresztül is kapnak értesítést a szülők, a törvényes képviselők.


Kérem, hogy a KRÉTÁT, az iskola honlapját, facebook oldalát, valamint az osztályok levelező rendszerét folyamatosan figyeljék.

Felhívom a szülők figyelmét, hogy a KRÉTA rendszerbe mindenki a saját szülői azonosítójával lépjen be, mert csak akkor látja a tájékoztatókat.


Azoknak a tanulóknak, ahol a szülő a gyermek felügyeletét nem tudja megoldani és erről írásban nyilatkozik a mai napon az osztályfőnök felé, azoknak 2020.03.16-án 7.3o perctől 17.oo-ig kiscsoportos felügyeletet (5-8 fő) biztosítunk. Felhívom a szülők figyelmét, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.


A szülőnek írásban kell nyilatkoznia arról, hogy kéri a kiscsoportos felügyeletet a holnapi napra. Ennek határideje 2020. március 15. 20 óra.

Tisztelettel:
Timotityné Sibalin Hajnalka
intézményvezető
Budapest, 2020.03.15.