2023 Március 15-i ünnepi műsor

23. 03. 27
posted by: Főadminisztrátor

„Minden tavasz az új élet ígéretét hordozza. A természet újjászületését. De az ember számára valami mást is. Az ember számára új reményt hordoz a tavasz. Annak a reményét, hogy valami szebb jön. Valami jobb jön. Valami megváltozik.

Vannak olyan ünnepek, amelyek évfordulók. Ezeken az ünnepeken fontos történelmi eseményekre emlékezünk. Március 15. az 1848-as forradalom évfordulója.”

Iskolánkban ezekkel a szavakkal kezdődött egy nagyszerű megemlékezés.

Az 5.a osztály tiszteletreméltó módon ünnepelte a forradalmat. Színházi előadás élményével gazdagította iskolánk tanulóit, tanárait, dolgozóit, a megjelent vendégeket. Köszönet az élményért az 5.a tanulóinak, osztályfőnöküknek: Borisz Ilona Katalinnak, a technikai hátteret biztosító Bakos Gábornak, valamint a 12 pontot jelképező kokárdákat készítő Halustyik Zsuzsannának.

Megható volt olvasni az egyik büszke apuka sorait, amellyel a közösségi oldalon is kifejezte érzelmeit. Engedélyével csatolom szavait:
„Kihasználva egy megmaradt szabadságom adta lehetőséget, ma délelőtt nagyon klassz lehetőségben volt részem! Szuper ügyes ötödikeseket láthattam, köztük a kislányomat is, akik olyan ünnepi hangulatot teremtettek, amibe egyébként nem is olyan könnyű „ megérkezni” a rohanó hétköznapokban. Hálás vagyok a szép ünnepségért, amibe belecsöppenhettem!”

Az ünnepélyről készült képeket, videót 5.a-s szülők készítették - köszönet érte!

A videó megtekinthető <ITT>