Üdvözöljük iskolánk honlapján!                Honlapunk átalakítása még folyamatban van. Formai változások még lesznek.

Tisztelt Érdeklődők!

2017. november 25-én iskolánk és a Csiszolatlan Gyémántok Alapítvány immár 22. alkalommal rendezte meg a Szülők - Nevelők bálját. 160 szülővel töltöttük ezt a felejthetetlen estét, és vendégül láttuk dr. Lévai István Zoltánt, Pestszentlőrinc-Pestszentimre alpolgármesterét, Varga Judit Veronikát, önkormányzati sportreferenst, Urda Csabát, az Intézményi Tanács elnökét, Zuborné Nagy Líviát, a Csiszolatlan Gyémántok Alapítvány kuratóriumának elnökét, valamint Szalayné Géresi Enikőt, iskolánk korábbi SZMK-elnökét. Reméljük a bál mindenkinek jó hangulatban telt, a lábak a másnapi izomlázból felépültek.

A bál bevétele 1.265.770Ft (ebből tombola 255.000Ft)

Nagyon köszönjük minden kedves támogatónknak a segítséget és a fantasztikus estét!"

Jelen oldalon szeretnénk megjeleníteni a bálon készült képeket, videókat, ezért kérünk mindenkit, aki készített felvételt, és szeretné, hogy azt mindenki láthassa, küldje el részünkre (Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., pendrive, felhő, Bakos Gábor rendszergazda)!

 Várjuk tehát a további anyagokat!

 Eddig beérkezett (érkezési sorrendben):

 Az összes anyag: <ITT>

 

A bálon színes és izgalmas programok (diákprodukciók, tombola, tanári tánc, szülői és külsős fellépések) várták az érdeklődőket. Szabó Eszter 7.a osztályos tanulónk elektromos zongora-darabbal készült, Kerekes Olivér 6.a osztályos diákunk Kozma Dominik olimpikonhoz írt saját versét szavalta el, a 7.b-s Fleischer Dóra és külsős társa, Marczis Anna, kétszeres wado Európa-bajnokok karatebemutatót tartottak, majd egy RG-s blokk következett. Rozs Jázmin (4.a) és Nagy Rebeka (4.b) számát a 2.b-s Molnár Georgina fellépése követte, majd Soós Anita 3.a osztályos tanulónk műsora után Bajner Kíra és Nádas Kincső 5.b osztályos lányaink léptek fel, a szekciót pedig Országh Natália (2.b) számát követően Balla Zia, Miskolczi Nóra, Nagy rebeka, Rónyai Réka és Rozs Jázmin negyedik osztályos tanulók száma zárta. A blokkot Bujáki Betarix és György Mercédesz 8.a osztályos tanulóink artistabemutatója díszítette. Zárásképpen Boda Benjámin Gábor és társai musical részleteket mutattak be.
A bál éjjel kettőig tartott, tombolával, tanári és szülői táncokkal fűszerezett mulatsággal.

 

Budapest, 1186. Tövishát u. 8.

OM: 035135

 web: gloriettsuli.hu

 e-mail: gloriettsuli@gmail.com

 telefon: 294-41-53

facebook: gloriettsuli

honlap admin: bakosgab@freemail.hu

Bejelentkezés

Keresés

Vonalban

Jelenleg 17 vendég és 0 felhasználó van vonalban.

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com