Tanévnyitó ünnepély

17. 09. 01

Szeptember 1-jén 8 órai kezdettel megnyitotta kapuit a Gloriett a 2017/2018-as tanévre. Izgatott és vidám arcocskák mosolyogtak ránk a szórakoztató és ötletes tanévnyitó műsor láttán. A szavalásokkal és zenei bohózattal tarkított fellépést a 4.b osztály ügyes diákjai adták elő, őket két elsős testvér-gyermek segítette. A műsort Csupor Katalin és Husztiné Csabai Emese készítette és tanította be, a technikai hátteret Bakos Gábor biztosította. Timotityné Sibalin Hajnalka Zora néni évnyitó köszöntőbeszéde után az újonnan érkező elsős gyerekekre felkötötték az iskolai nyakkendőt és szalagot nyolcadikos diákjaink. Az ünnepély végeztével a 2-8. évfolyam diákjai osztályfőnöki órákon vettek részt, az elsősök pedig elkezdtek megismerkedni tantermükkel, tanító nénijeikkel és egymással. Igazgatónőnktől és helyetteseitől megkapták a tudás kulcsát, melynek segítségével mostantól bármilyen kapu kitárulhat előttük.

Minden visszatérő diákunkat szeretettel köszöntünk, nekik és szüleiknek is sikerekben gazdag, eredményes tanévet kívánunk!
Kedves kollégáinknak, edzőinknek, iskolai dolgozóinknak és technikai dolgozóinknak sikeres tanévkezdést és gyümölcsöző 2017/2018-as tanévet kívánunk!